亚洲 欧美 图片 自拍 视频

<em id="7lnzx"></em>

    <pre id="7lnzx"></pre>

        <strike id="7lnzx"><address id="7lnzx"></address></strike>

        <big id="7lnzx"></big>

          What is a wlan network? What does WLAN mean?

          What is a wlan network? What does WLAN mean?

          1. What is WLAN?

          Answer: WLAN is the abbreviation of Wireless Local Area Network, which refers to the application of wireless communication technology to interconnect computer devices to form a network system that can communicate with each other and achieve resource sharing. The essential characteristic of wireless local area network is that it no longer uses communication cables to connect computers to the network, but connects them wirelessly, which makes the construction of the network and the movement of terminals more flexible.

          2. What is the speed of WLAN?

          Answer: China Mobile WLAN adopts the 802.11b standard, which can provide a rate of 11Mbps, which is 200 times higher than the fixed dial-up Internet access (56K). It can perform WWW browsing, send and receive EMAIL, enjoy online movies, download files, and work in the office.

          3. How to understand the unique limitation of WLAN?

          A: During the commercial trial period, there is no restriction on the uniqueness, that is, multiple people can access the same account and password at the same time. Therefore, users can share an account number and password with their relatives and friends, but at the same time pay attention to the custody of the password to prevent it from being stolen by others.

          4. What are the similarities and differences between WLAN and GPRS?

          Both WLAN and GPRS are the wireless Internet access methods provided by China Mobile. The two together form China Mobile's "E-Mobile" service, which provides users with a wireless Internet experience of "networking with the world".

          China Mobile currently provides GPRS network coverage in more than 240 cities. In indoor, outdoor, stationary or high-speed sports, wireless Internet access can be achieved through GPRS, the Internet speed is generally 20-30Kb; China Mobile is in 31 provincial capital cities across the country The hotspots such as airports, high-end hotels, conference centers, exhibition halls and other hotspots in capitals, municipalities, municipalities and economically developed and key cities have covered WLAN networks in more than 800 locations, and will continue to expand. The coverage of these networks is generally indoors, and the WLAN Internet access rate is 11M, which is much higher than GPRS, but there are restrictions on the coverage.

          By providing users with WLAN services and GPRS services, China Mobile allows users to have appropriate choices in different environments.

          5. What terminal devices are needed to use WLAN?

          Answer: General users need to have a laptop / PDA and a wireless network card. If there is a built-in WLAN network card in the notebook, there is no need to configure an additional network card. When the user chooses to use SIM authentication, a SIM card is also required.

          6. The tariff for applying for business by SMS is a free plan, can it be changed?

          Answer: Yes. According to the modified practice of each province.

          7. When using the "mobile phone number + password" authentication method, are there any special regulations for the password?

          Answer: The password must be 6 digits long and consist of 0-9 Arabic numerals and 26 English letters. The password is case sensitive.

          8. What specific conditions do users need to use the wlan service of China Mobile?

          Answer: Generally speaking, users need to have a laptop / PDA and a wireless network card. When the user chooses to use SIM authentication, a SIM card is also required.

          9. Can I use WLAN service now?

          A: During the commercial trial period, only selected trial commercial users can apply for services from China Mobile, but some hotspot owners can also provide users with WLAN services.

          10. Can I use the WLAN service with a wireless Internet card and a laptop?

          Answer: The user needs to apply for the service first and configure the network card before it can be used.

          11. What are the procedures for applying for WLAN?

          Answer: China Mobile's WLAN business application can be accepted through SMS, 1860 customer service system, online business hall, business hall and other channels (subject to the province). For the "mobile phone number + password" authentication method, the password is sent to the user's mobile phone via SMS.

          12. How to charge for WLAN business?

          Answer: The charging method of charging by time is used, with "minutes" as the charging unit. Adopt a package method to provide multiple file packages for customers to choose

          Ultrathin Ceiling Lamp

          Smart Ceiling Light,Cheap Ceiling Lights,Ultrathin Ceiling Lamp,Ultra Thin Led Lights

          Changxing Fanya Lighting Co.,Ltd , https://www.fyledlights.com

          亚洲 欧美 图片 自拍 视频
          <em id="7lnzx"></em>

            <pre id="7lnzx"></pre>

                <strike id="7lnzx"><address id="7lnzx"></address></strike>

                <big id="7lnzx"></big>